Munkabiztonság

Munkavédelem, munkabiztonság, munkavédelmi koordinátor, munkavédelmi előadó, megbízott, technikus, szakember, biztonsági és egészségvédelmi koordinátor, BE koordinátor, munkavédelmi képviselő vagy egyszerűen csak a munkavédelmis.

Ezek mind-mind olyan szavak, szakkifejezések, amelyekkel a munkabiztonsággal foglalkozó, ezen a területen dolgozó nap mint nap találkozik és gyakran szembesül azzal, hogy ezeket a fogalmakat a laikus, nem szakmabeli gyakran összemossa, összekeveri, rosszul, vagy helytelenül értelmezi.

Legyen szó építőiparról, termelési területről, szolgáltató szekcióról, vagy más gazdasági ágról véleményünk szerint nem is feltétlenül szükséges, hogy egy cégvezető, gyárigazgató, vagy a munkabiztonsággal csak érintőlegesen találkozó vezetők pontosan tisztában legyenek minden munkabiztonsággal kapcsolatos fogalommal, jogszabályi, szabványi és egyéb rendelettel, előírással. A vállalat vezetés szempontjából elég annyi, hogy egy jól működő, stabil munkavédelmi háttér megfelelő alapot biztosít a biztonságos, egészséget nem veszélyeztető munkavégzéshez, a munkavállalók megfelelő munkakörülményeinek biztosításához.

Cégünk ennek elérésében nyújt segítséget.